top of page

Student Group

Public·511 members

[FOLYÓ@@@] Norvégia Spanyolország élő 15 október 2023

14 órával ezelőtt — 24 órával ezelőtt — ... Spanyolország Norvégia élő online 25Book Bulgária U21, Labdarúgás ... Lithuania élő eredmények, H2H és felállások ...

name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. Az elmúlt fél évben Spanyolország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Norvégia egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Norvégia az utóbbi mérkőzéseit. Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Costa Rica vagy a Csehország. A Norvégia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Svédország, a Szerbia. Norvégia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán). Norway-Spain - 2023. 10. 15. 17 órával ezelőtt — Norvégia; Spanyolország; Egymás ellen; Hírek. 1 Haaskjold. 3 Vassbakk. 5 Meling. 7 Aursnes. 8 Berge. 9 Haaland. 10 Oedegaard. 14 Ryerson. 15 ... )Fórum Spanyolország utolsó 10 meccseForma: DöntetlenVereségDöntetlenGyőzelemGyőzelemGyőzelemVereségGyőzelemGyőzelemDöntetlenNorvégia utolsó 10 meccseForma: DöntetlenGyőzelemVereségVereségGyőzelemDöntetlenGyőzelemGyőzelemGyőzelemGyőzelemAjánlott videós összefoglalókEB selejtező: A csoport további mérkőzései:Mérkőzés előtti esélylatolgatásInkább Spanyolország győzelemInkább Norvégia győzelemA két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést. Norvégia Spanyolország és élő online közvetítés 15 15 órával ezelőtt — Kézilabda - Nemzeti Sport Online Vasárnap folytatódik a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata, Spanyolország Norvégiában, ... Az elmúlt egy évben Spanyolország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Svájc. A Norvégia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Szlovénia. Spanyolország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni. Spanyolország 855., Norvégia 1752. a Focikatalógus All-Time toplistáján. Ez alapján Spanyolország jobb csapatnak tűnik. A Sensory Approach to Fitness Level 1 Group 2 nappal ezelőtt — — Azerbajdzsán B-csoport: Spanyolország, Svédország, Görögország (Élő Norvégia Svájc és élő online közvetítés 14 május Grupo Asesorias ... Ítéletidő pusztít Norvégiában, több mint 600 embert 2023. aug. 9. — A lángok mintegy négyszáz négyzetméteres területen terjedtek el. A tüzet lokalizálták, az oltásban mintegy százötven ember vett részt. Az ... Szerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. Spanyolország a padlón, szenzáció az Eb-selejtezőn 2023. márc. 29. — el. Most hamar pofont kaptak a spanyolok, Skócia otthonában szenvedtek 2-0-s vereséget. Igaz, nagy bajban így sincsenek, hiszen Norvégia is ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• James Stiller
    James Stiller
  • jacobs glenn
    jacobs glenn
  • JamesonCooper
    JamesonCooper
  • ShevonColby
  • Lucas Parrish
    Lucas Parrish
bottom of page