top of page

Student Group

Public·484 members

Alkar Šibenik gledati prijenos 15.10.2023

Gdje na TV-u možete gledati uživo Košarka - Premijer liga: GKK Šibenik - Alkar.

[UŽIVO PRIJENOS=] Šibenik Cedevita uživo 5 svibnja 2023 4. svi 2023. — Nogomet. [gledajte uživo!! ] Hajduk Cibona uživo prijenos gledati 05. 0(sport uživo-) Alkar Hajduk gledati ... [sport@@] Alkar Šibenik uživo gledati 15 listopada 2023 - CSPE prije 13 sati — [sport@@] Alkar Šibenik uživo gledati 15 listopada 2023 4. lip 2023. — [[GLEDAJTE UŽIVO]'] Šibenik Gorica uživo prijenos gledati 14 ... Vidi se da ih je trener Helbich dobro uštimao, osjeti se strašno samopouzdanje kod svih igrača, a posebno bih izdvojio Browna i Vučića, od njih polazi većina napada. Međutim, mislim da smo mi trkački nadmoćnija momčad i tu vidim našu najveću prednost. Vuko svoju sinjsku epizodu iz prošle godine ističe kao veoma bitnu u razvoju karijere, ali ističe kako je zadovoljan odabirom Šibenika. Tonko Vuko u dresu Alkara u sezoni 2017/18 (Foto: Šime Zelić-Basketball. hr) - Naravno da mi je bilo lijepo u Sinju, kao i svakom igraču koji obuče dres Alkara. Bila je to moja prva profesionalna sezona u karijeri i značila mi je jako puno, podigla me u svakom smislu. Šibenik sam odabrao jer smatram da je prirodna stepenica više za moj razvoj i možda jednoga dana odskočna daska za nešto više. Zadovoljan sam kako igram, pogotovo u obrambenom dijelu, prema naprijed još tražim formu iz prošle sezone, ali uvjeren sam da će i to uskoro doći jer marljivo radim na treninzima. Alkar na Baldekinu, Tonko na 'suprotnoj' strani: Trkači smo nadmoćniji od Sinjana - Basketball. hrProšle sezone donosio je pobjede Alkaru, ovaj petak zadatak mu je nanijeti im poraz. Ovoga petka igrači Šibenika na svom Baldekinu u dalmatinskom derbiju ugostit će Alkara. Susret je to u kojem obje ekipe traže pobjedu kako bi zauzele poziciju s koje mirnije mogu gledati prema nastavku prvenstva. 24-godišnji krilni centar Tonko Vuko na početku ove sezone s epitetom ponajboljeg igrača Alkara zamijenio je sinjski dres onim narančastim kluba s Baldekina i silno motiviran dočekuje sutrašnji susret. - Ovo nam je izuzetno bitna utakmica protiv odlične momčadi. Atmosfera je odlična bez obzira što imamo samo jednu pobjedu u četiri susreta, premda smo unatoč teškom rasporedu bili dobar protivnik u svim utakmicama i nikome nije bilo lako protiv nas. Svi smo zdravi, dobro smo trenirali i nadamo se pobjedi pred punom dvoranom. Alkar je pomalo iznenađujuće vrlo dobro ušao u prvenstvo u novu sezonu, unatoč prognozama kako ih čeka grčevita borba za ostanak u društvu najboljih hrvatskih košarkaških momčadi. - Pogledao sam sve utakmice Alkara preko interneta i rekao bih da su njihovi rezultati pomalo očekivani s obzirom da su imali tri od četiri utakmice na domaćem parketu u Sinju gdje protivniku nije lako igrati. Sportski TV prijenosiDanasSutraUto. Sri. Čet. Pet. Sub. Prijenosi Uživo - NajpopularnijeDanas, 15. Lis 14:55 Nogomet | SuperSport Prva NL Orijent Dugopolje 17:05 Košarka | Premijer liga GKK Šibenik Alkar 18:55 Cedevita Junior Dubrovnik 20:00 Nogomet | Europsko prvenstvo 2024 Wales Hrvatska Utorak, 17. Alkar Šibenik uživo prijenos gledati 15 listopada 2023 prije 4 sata — Alkar Šibenik uživo prijenos gledati 15 listopada 2023 (UŽIVO) 14:55 Nogomet: Orijent - Dugopolje, SuperSport Prva nogometna liga 2023. ) - Toni Vidović → (46. ) - Dražen Bagarić → (66. ) Klupa K. Osmanković - Robert Ćosić - Mihael Rovis → (62. ) Andrija Bašić - Luka Luburić - Bruno Burčul → (77. ) Roko Brajković - S. ) Toni Vidović → (46. ) Zrinski Jurjevac (2) – Sesvete (9) Orijent 1919 (7) Cibalia (6) Bijelo Brdo (12) Jarun (5) Vukovar (3) Dubrava Zagreb (8) Solin (10) Croatia Zmijavci (11) Šibenik (2) Dugopolje (6) 01. (01. ) 20 +13 23:10 06-02-02 10 02. (02. shots stats. passing. passes stats. passes_accuracy stats. defense stats. fouls Postrojavanje Stefan Peric - Duje Dujmović - Josip Gačić ← (62. ) - Ivan Cvijanović ← (62. ) - Mihael Rovis → (62. ) D Špiro Peričić - Filip Brekalo - Nikola Jelacic ← (46. ) - Stipe Vladušić ← (86. ) - Bruno Burčul → (77. ) - Luka Bradarić → (86. ) I. Pozo La Rosa - Ivan Roca ← (69. ) - S. Bačelić-Grgić → (62. ) - R. Marijanović → (69. ) - Roko Ivanković → (83. ) M Marin Ljubičić - Marko Tešija - Ivan Šaranić ← (77. ) - Matej Jukić ← (86. ) - Nikola Kušeta → (86. ) Ivan Božić - Toni Kolega - Ivan Laća ← (62. ) - Carlos Torres ← (83. ) - Josip Majić → (62. ) A Bruno Zdunić - Ivan Rodić ← (66. Alkar Šibenik uživo prijenos gledati 15 listopada 2023 6. li 6. lis 2023. — Alkar 2 2 0 180:164 4 4. GKK Šibenik 2 1 1 173:171 3 5. (TV PRIJENOS UŽIVO<<<<) Šibenik Cedevita uživo gledati 10. svi 2023. — Vel od17:25 . Šibenik - Dugopolje TV repriza (1:1). Gdje pogledati cijelu reprizu? 2 2. HNL 2023/2024 - Round 08 Stade René Gaillard, Niort 6 Ažuriranja priče o podudaranju, Videozapisi o ciljevima i zbirni isječci Sto cete pronaci na ovoj stranici? Pogledaj cijelu reprizu utakmice Šibenik - Dugopolje (1:1) iz 2. HNL iz 2023. Iznenadit ćete se... (11m) Josip Majic 76' 1 - 1 46' Toni Vidović Nikola Jelacic Ivan Laca Stipe Bacelic-Grgic 62' Ivan Cvijanović Mihael Rovis Josip Gacic 66' Dražen Bagarić Ivan Rodić Ivan Roca Robert Marijanović 69' 77' Bruno Burčul Ivan Šaranić Carlos Torres Roko Ivanković 83' 86' Luka Bradarić Stipe Vladušić Nikola Kušeta Matej Jukić 68% Vrijeme posjeda 32% 21 Ukupno snimaka 03 102 Opasni napadi 42 138 Ukupno napada 98 13 Kutovi stats. other. minutes_played stats. Alkar Šibenik prijenos 15 listopada 2023 - CSPE prije 14 sati — Alkar Šibenik prijenos 15 listopada 2023 ŠIBENKA vs ALKAR · 17:00 · 15. listopada 2023 Na prodajnim mjestima: Diskont Vinoplod Vinarija, ... Damir Milačić kk šibenka šibenik - kk cibona zagreb / ht premijer liga - 2021.-2022 · Šibenka i Cibona na Baldekinu igraju 22. kolo HT Premijer lige – gdje gledati prijenos? Šibenik – Alkar. Prenosi Uživo, Emitovanje / Košarka. Prenos Uživo Šibenik – Alkar. Hrvatska. Premier League. 15 Oktobar 2023 y 18:00 Kako mogu da gledam prenos uživo? Problemi sa gledanjem prenosa uživo ... GKK Šibenka - Official webpage listopada od 17:05 u 4. kolu Favbet Premijer lige na Baldekinu će ugostiti ekipu Alkara. Unatoč problemima na početku sezone i ozljedama pojedinih igrača trener ... RMSI 2023 Group 6. lis 2023. — [TV PRIJENOS UŽIVO<<] Cibona Alkar prijenos 7 listopada 2023 Cibona i u Sinju s pet seniora, Dinamo po drugu pobjedu u Zabok... Pešut . Gdje gledati Zadar - Alkar, prijenos 3. kola Favbet Premijer prije 5 dana — Pročitajte gdje gledati Zadar - Alkar, prijenos trećeg kola Favbet Premijer lige iz Dvorane Krešimira Ćosića u Zadru.... [[[SPORT TV<]]] Furnir Škrljevo gledati prijenos 8 listopada 2023 prije 7 dana — [[Uživo prijenos>>]] Cibona Zabok uživo prijenos gledati 26 GKK Šibenik 18:00TV prijenos još nije dostupan. [uživo prijenos*] Alkar Cibona ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page